Go to Top

Hvem er vi

Hvem er Herfølge Køreskole?

VI ER EN KØRESKOLE, DER HAR EKSISTERET I HERFØLGE I MANGE ÅR. VI HAR ALLEREDE NU GIVET MANGE SØDE, UNGE MENNESKER I HERFØLGE OG OMEGN ET KØREKORT.

Vi er begge to meget tålmodige og har ud over en kørelæreruddannelse også en lang pædagogisk uddannelse bag os, så vi kan hjælpe dig hele vejen igennem din køreuddannelse, så du føler dig sikker og i trygge hænder.

DET ER EN TILLIDSSAG AT VÆLGE KØRESKOLE.

jorgen20JØRGEN KORSAGER

Jeg er læreruddannet fra Haslev Seminarium i 1965, og har fungeret som skolelærer siden.
Jeg har gennem 40 år i folkeskolen opnået en stor pædagogisk erfaring, som jeg nu høster fordel af både i bilen og i teorilokalet.
I 1988 tog jeg kørelæreruddannelsen på Dansk Kørelærerskole og har siden drevet køreskole.

marianne (2)

MARIANNE BERGSTRØM

Jeg har været kørelærer siden 1996, og har uddannet kørelærere (i alle kategorier) siden 1998. Jeg arbejder som kørelærer til kategori B – almindelig bil og til kategori A – motorcykel. Jeg har kørelæreruddannelsen til samtlige kategorier, men giver pt. kun kørekort til kategori A og B.

martinMartin Bomark

Har tidligere arbejdet i den pædagogiske branche og har stor tålmodighed og ro. Han er opvokset i Ejby og kender derfor Køge og lokal området godt. Martin blev uddannet som kørelærer på Dansk Kørelærerskole i 2009 og har siden haft en mindre køreskole i Næstved, samt arbejdet som glatbane instruktør i 4 år.